Şeyh Nazım Kıbrısı El-Hakkani Mührü

Bu mührün yazılımı melekler tarafından yazılıp verildiği söylenmiştir.Bu mührün bir çok faydası var. Bu mührü taşıyan her türlü kazadan beladan bütün kötülüklerden korunur.Koruma altına girer. Bu mührü üzerinde taşıyana Allah’ın izniyle hiç bir şey olmaz. Cin musallat olmaz. Bereket içinde çok güçlü bir tılsımdır. Mührün
Hikayesi:
Şeyh Nazım kıbrısı hazrelerinin Hocası Abdullah Dağıstanı hazretleri. Bir gece odasında uyurken yanında küçük bir masa vardı. Kendisine melekler konuşuyor rabbin senden hoşnuttur. Sana bir sır veriyorum bu sırrı kime verirsen dağıtırsan onlar koruma altında olacak İki melek yeşil kalemle bu mührü yazdı. Sonra gökyüzüne çıkmış. Büyük şeyh uyandığında kağıdı yanında buldu. Mühürde hz mehdi’nin yedi vezirleri vardır. Büyük şeyh efendi bu mührü şeyh nazım kıbrısıya teslim etmiştir.
Mührün Okunuşu:
Bismillaahirrahmaanirrahim, La ilâhe illallah muhamedurresulullah sallalahu aleyhi ve sellem ve ala alihi ve sahbihi ve sellem, ya rahman, ya rahiym, ya müstaîn billahi, ya muhammed sallallahu aleyhi ve sellem, ya ebu bekir, ya ömer, ya osman, ya ali, ya hasan, ya hüseyin, ya halim ya allah, vela havle vela kuvvete illa billahil aliyyil aziym. Sehametul Ferdani, Yusuf es-Siddiyk, Abdurrauful Yemani, Imamul Arifin Emanul Hak, Lisanil Mütekellimin Avnullahis Sehavi, Arifittayyarel Ma’rufi bimilhan, Burhanel Kermai Eavsul En’am (Bunlar Mehdi a.s ‘in 7 vezirleri), ya sahibuz-Zaman Muhammed Mehdi.
Şeyh Muhammed Nazım Kıbrısi El-Hakkani Hz.’lerinin Mührü :
Besmele kelimeyi tevhid peygamberimiz s.a.v. dört halife iki torun ve havgale zikrinden sonra mehdi a.s. ve yedi yardımcısının ismi yer alıyor. Mührü kopyalamanızda, yazdırmanızda, eve asmanızda yada üzerinizde kurallarına riayet ederek taşımanızda (helaya girerken çıkarmak gibi 7 kat naylona sarılıp takmada) bi sakınca yoktur. Göbek aşağında pantolon cebi gibi yerlerde taşınilmaz. Her kim bu mührü şerifi ezberleyip okursa Hak Teala ona istediğini verir.
Möhörü şerifi nerden siparış vermem lazım bilgi verirseniz memnun olurum ücüretinide söylermisiniz